2012-12-01 18:29:50
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΟΣ «8Χ8»... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-1 ΣΕΤ
Την αήττητη πορεία του στη Volleyleague ΟΠΑΠ συνέχισε ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς κορυφής, στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Η ομάδα μας νίκησε σήμερα με 3-1 σετ τον Φοίνικα Σύρου για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης μετά από μία αναμέτρηση με πολύ καλό βόλεϊ που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη αλλά και όλους όσοι το παρακολούθησαν τηλεοπτικά.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Οι ερυθρόλευκοι, με κεκτημένη ταχύτητα από την εντυπωσιακή ανατροπή και τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη, πήραν το πρώτο σετ με 25-21. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο σετ. Αν και έχαναν στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-5 εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα στην υποδοχή της ομάδας μας προηγήθηκαν με 16-19 και τελικά με 22-25 έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Συναρπαστικό ήταν και το τρίτο σετ. Ο αξιόμαχος Φοίνικας ήταν μπροστά στο σκορ έως το 16-17. Εκεί ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε το σερβίς του και με καλή αντίδραση στο μπλοκ πήρε κεφάλι στο σκορ και άρχισε να χτίζει μία διαφορά που του επέτρεψε να πανηγυρίσει, με 25-21, το 2-1 στα σετ.


Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Στο τέταρτο σετ οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Mε 25-13 διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 σετ, πανηγύρισαν την 8η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες της Volleyleague ΟΠΑΠ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (19:00) με τη Λέφσκι Σόφιας για τη φάση των 32 του CEVChallengeCup.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για ποιο κράτος μιλάμε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για ποιο κράτος μιλάμε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ