2012-12-01 18:27:11
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-1...
Εντυπωσιακός στα δύο τελευταία σετ ο Ολυμπιακός θριάμβευσε 3-1 του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη, πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη του. Εκπληκτικοί οι Σμαραγδής, Γιούρισιτς.

Την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζει ακάθεκτος ο Θρύλος! Η «αρμάδα» του Δημήτρη Καζάζη αποδίδοντας εξαιρετικά στο τρίτο ακι το τέταρτο σετ, θριάμβευσε με 3-1 του επικίνδυνου και αξιόμαχου Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη, πανηγυρίζοντας την όγδοη διαδοχική της νίκη και απέδειξε ότι στην καλή της ημέρα δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα!

Οι ερυθρόλευκοι» πλέον συνεχίζουν απτόητοι την ξέφρενη πορεία τους προς την επιστροφή τους στην κορυφή της Α1 βόλει, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία είχε την ευτυχία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματά της ο Βραζιλιάνος Ντορνέλας.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8 στα 8 με τη νίκη με 3-1 σετ (25-21, 22-25, 25-21, 25-13) επί του Φοίνικα Σύρου σε ένα ματς κορυφής, στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.


Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αυτό που έπρεπε απέναντι στους νησιώτες, οι οποίοι πολύ νωρίς στο ματς στερήθηκε των υπηρεσιών του Ηλία Λάππα, αλλά κατόρθωσαν και πήραν το δεύτερο σετ στην αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, πάντως, δεν τπτοήθηκαν και έχοντας σε τρομερή βραδιά  τους Σμαραγδή και Γιούρισιτς (σ.σ. πήραν συνολικά 34 πόντους) έφτασε στον θρίαμβο, που τον διατήρησε μόνο του στην βαθμολογία.

ο Θρύλος πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον του στην καθοριστική αναμέτρηση της Τετάρτης με την Λέφσκι Σόφιας για τον τρίτο γύρο του Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για ποιο κράτος μιλάμε;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για ποιο κράτος μιλάμε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ