2012-12-01 11:00:19
Φωτογραφία για Formula 1: Απορρίπτει τα περί επέκτασης συμβολαίου με τον Φέτελ η Red Bull
Το παρόν συμβόλαιο του Φέτελ με την Αυστριακή ομάδα λήγει στα τέλη του 2014, αν και μέχρι πρόσφατα γινόταν πολύς λόγος για πιθανές ρήτρες που υπάρχουν σε αυτό, σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα. Ο ίδιος έσπευσε πριν μερικές ημέρες να απορρίψει κάθε φήμη που τον θέλει να αποχωρεί από την Red Bull το 2014, δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευχαριστημένος εκεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο τρίτος συνεχόμενος τίτλος που κέρδισε ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την αξία του στο χρηματιστήριο της Formula 1. Τελευταία δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου θέλουν τον μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεστσιτς να δηλώνει πως ο Φέτελ έχει πειστεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του με το αντίστοιχο αντίτιμο. Αναφέρεται ότι τα 14 εκατομμύρια που κερδίζει ο νεαρός Γερμανός πιλότος ετησίως θα γίνουν 36 μαζί με την επέκταση των συμβολαίων των Κρίστιαν Χόρνερ και Αντριαν Νιούι, αντίστοιχα.

Από την πλευρά της Red Bull, ο αγωνιστικός σύμβουλος της, Χέλμουτ Μάρκο απορρίπτει αυτές τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το συμβόλαιο του Φέτελ είναι μέχρι το 2014, τέλος».

Πλουσιότερος ο Φέτελ

Η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου παγκόσμιου τίτλου έχει άμεσο αντίκτυπο στις οικονομικές απολαβές του καθώς βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να «φουσκώνουν».

Ηδη, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild ο νεαρός πιλότος θα λάβει έξτρα μπόνους ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων για τον τίτλο που κέρδισε.

Ο Φέτελ δήλωσε σχετικά με αυτό: «Εάν κάνεις καλή δουλειά, λαμβάνεις ένα πριμ. Ολοι εργάζονται για τον ίδιο στόχο, είτε είσαι μηχανικός είτε ταχυδρόμος».

Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί πριμ 15.000 δολαρίων και στα 657 άτομα που εργάζονται στην ομάδα για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους κατασκευαστές. Αμέσως-αμέσως η Red Bull αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από δέκα εκατομμύρια δολάρια για τις επιτυχίες της στην Formula 1.

Πηγή: Naftemporiki
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ