2012-11-30 10:36:06
Φωτογραφία για ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έδειξε προβληματισμένος για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στον Ολυμπιακό μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

«Η κατάστασή μου είναι περίπλοκη και είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι. Δεν αγωνίζομαι. Περιμένω την ευκαιρία μου», τόνισε ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Όσο για το αποψινό ματς, είπε: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με δυσκολίες της σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε όμως πως το ίδιο ισχύει και για τη Ζαλγκίρις και θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα γίνει ωραίο ματς. Η Ζαλγκίρις δεν πρόκειται να χαλαρώσει επειδή πέρασε ήδη στο Top 16, ειδικά παίζοντας μπροστά στο κοινό της», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει από τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο.

«Μετά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ έχουμε πάρει τέσσερις σερί νίκες. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και πιστεύω πως το παιχνίδι στο Κάουνας θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Στο ματς του Φαλήρου η Ζαλγκίρις μάς αιφνιδίασε με την ενέργεια που έβγαλε και την άμυνα που έπαιξε. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι κι ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ