2012-11-30 08:12:08
Φωτογραφία για Στο πλευρό του Μασάντο ο Ζαρντίμ
Ο Πάουλο Μασάντο δεν βρίσκεται στα... καλύτερά του, ενώ μετά και τις αποδοκιμασίες στο ματς με την Παναχαϊκή, ήταν πολύ «πεσμένος» ψυχολογικά, ωστόσο στον Ολυμπιακό τον στηρίζουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμα δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα με αποτέλεσμα να είναι πολλά και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Οι τελευταίες άσχημες εμφανίσεις μάλιστα, έφεραν τα... σφυρίγματα του κόσμου στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς την Τετάρτη, γεγονός που όπως είναι φυσικό τον έχει πάρει από κάτω.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πάντως δεν δείχνει να συμμερίζεται την άποψη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, κάτι άλλωστε που τόνισε στις δηλώσεις του και μετά το ματς με την ομάδα της Πάτρας. Μάλιστα όπως αναφέρει η «Sportday», ο Πορτογάλος τεχνικός τα είπε με τον Μασάντο στο γραφείο του στου Ρέντη, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Αυτό ωστόσο που δείχνει δεδομένο, είναι ότι τον στηρίζει.

Ίδια είναι η άποψη και της διοίκησης εξάλλου, με άνθρωπο από το στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» να υποστηρίζει πως: «Δικαιούται να κάνει και 2-3 άσχημα παιχνίδια, παίζει συνέχεια και υπάρχει κούραση. Εμείς υποστηρίζουμε τον Μασάντο, όπως και όλους τους παίκτες μας και αυτό θέλουμε να κάνουν και οι φίλαθλοί μας».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ