2012-11-30 08:10:50
Φωτογραφία για Ντιακιτέ: «Παίζω και... τερματοφύλακας»!
Να βρει θέση βασικού στον Ολυμπιακό θέλει ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει... τερματοφύλακας, όπως λέει ο ίδιος, που πάντως δεν αδικεί και τον Ζαρντίμ για τη μη χρησιμοποίησή του μέχρι στιγμής.

Ο Ντρίσα Ντιακιτέ άργησε να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες,ερχόμενος εξάλλου και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ελεύθερων παικτών. Μετά το ντεμπούτο του στο Λονδίνο με την Άρσεναλ... χάθηκε, έπειτα από μία άσχημη εμφάνιση, όπου ωστόσο κλήθηκε να παίξει σε μία θέση που δεν γνώριζε.

Εσχάτως όμως ο Ζαρντίμ άρχισε να του ξαναδίνει ευκαιρίες και εκείνος δείχνει να της... πιάνει από τα μαλλιά, αφού άλλωστε δείχνει μεγάλη δίψα για να βρει θέση στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Όσο για το που θα τον χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος τεχνικός, ο Ντιακιτέ έλεγε μετά το ματς με την Παναχαϊκή σύμφωνα με τον «Γαύρο» ότι: «Είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει».

Στη συνέχεια μάλιστα ο άσος από το Μάλι ανέφερε πως «Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω ως μέσος ή ως μπακ. Είναι το ίδιο για μένα. Ακόμα και... τερματοφύλακας μπορώ να παίξω, αρκεί να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου».


Παράλληλα ο Ντιακιτέ δεν έχει παράπονο από τον Ζαρντίμ, καθώς όπως παραδέχεται και ο ίδιος: «Ήρθα αργά στον Ολυμπιακό, δεν έκανα προετοιμασία, ενώ ήμουν και αρκετό καιρό χωρίς ομάδα. Τώρα όμως είμαι απόλυτα έτοιμος και έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ρυθμός. Ελπίζω ότι θα πάρω τις ευκαιρίες μου και σε μεγάλα παιχνίδια».

Όσο για το χειροκρότημα του κόσμου, ο μέσος των πρωταθλητών, έλεγε ότι: «Είναι πολύ όμορφο. Μέσα στο παιχνίδι δεν κατάλαβα πολλά, αλλά στο τέλος είδα ότι τους άρεσε το πως έπαιξε. Αυτό το χειροκρότημα του κόσμου με κάνει να... πετάω».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ