2012-11-30 04:19:57
Φωτογραφία για «Σε ελληνικά χέρια ο τίτλος»
Έτοιμο να προσφέρει αυτό που ξέρει πολύ καλά, αμφίρροπες μάχες και θέαμα… χωρίς όρια είναι το No Limits 20.

Το μακροβιότερο ελληνικό σόου δυναμικών αθλημάτων θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, με την promoter του σόου Γωγώ Μπιτάκου να ζητεί από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει και αυτή την διοργάνωση και τον ντόπιο πρωταθλητή της πυγμαχίας, Τάσο Μπερδέση να εμφανίζεται έτοιμος να υπερασπιστεί την ζώνη του απέναντι στον Τούρκο, Serhat Degirmenci.

Αναλυτικά, όσα είπαν στην συνέντευξη Τύπου:

Τάσος Μπερδέσης: «O αγώνας θα γίνει μετά από πρόσκληση που μου έκανε ο Τούρκος αθλητής. Θέλω να κερδίσω τον αντίπαλο μου γιατί πιστεύω ότι είναι καλό για την ελληνική πυγμαχία να παραμείνει αυτός ο τίτλος σε ελληνικά χέρια. Θα κάνω ότι μπορώ απέναντι σε έναν σημαντικό αθλητή όπως είναι ο Serhat ώστε να κρατήσω την ζώνη στην Πάτρα.

Είμαι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και διανύω εξαιρετική φόρμα. Προπονούμαι καθημερινά με τον δάσκαλό μου (Σωτήρη Μαρράτο) και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τον στόχο μου. Πιστεύω ότι θα το αποδείξω αυτό μέσα στο ρινγκ και καλώ τους φιλάθλους και τον κόσμο της Πάτρας να έρθει να δει την προσπάθειά μου».


Γωγώ Μπιτάκου: «Η Πάτρα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την διοργάνωση η οποία με την σειρά της τα έξι χρόνια παρουσία της έχει αγκαλιάσει τον χώρο της πυγμαχίας και των μαχητικών αθλημάτων, αλλά και τους αθλητές που τα περιβάλλουν.

Η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας οικονομικά όμως φροντίσαμε παρά τις συνθήκες που υπάρχουν να διοργανώσουμε ένα event που να εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κύρος και το βεληνεκές του No Limits.

Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, κοιτάζοντας παράλληλα να έχουμε ένα φθηνό εισιτήριο ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Πατρινούς να μπορέσουν να έρθουν να δουν αυτό το θέαμα.

Τα 10 ευρώ που είναι η τιμή του εισιτηρίου είναι ένα μικρό ποσό μπροστά στο κόστος της παραγωγής».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ