2012-11-30 03:32:03
Φωτογραφία για H βραδινή περιποίηση του προσώπου
Η βραδινή φροντίδα προσώπου είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσετε ένα υγιές και φρέσκο πρόσωπο ύστερα από την κούραση και... ταλαιπωρία που περνάει όλη μέρα η επιδερμίδα σας.

Είναι απαραίτητο να χτίσετε μια γερή βάση με την εντατική σας φροντίδα που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στο στρες και περιβάλλον της καθημερινότητας σας αλλά και στο πέρασμα του χρόνου.

Για πολλές γυναίκες η βραδινή περιποίηση πιθανόν να αποτελεί μια βασανιστική και βαρετή διαδικασία ύστερα από την κούραση ολόκληρης της μέρας αλλά σίγουρα το πλήρωμα του χρόνου θα σας ανταμείψει. Εφαρμόσετε 3 απλά και γρήγορα βήματα για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Βήμα 1ο: Καθαρισμός

Το πιο σημαντικό βήμα για τη βραδινή σας περιποίηση είναι ο καθαρισμός του προσώπου σας. Στο τέλος της μέρας , το πρόσωπό σας έχει ανάγκη έναν καλό καθαρισμό από το make-up και τη σκόνη του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου, που απομακρύνει το make up, τις ακαθαρσίες και καθαρίζει τους πόρους.


Βήμα 2ο: Τονωτική λοσιόν

Απλώστε μια τονωτική λοσιόν στο πρόσωπο σας που αφαιρεί τα υπολείμματα από το καθαριστικό, επαναφέρει το ph του δέρματος και προετοιμάζει το δέρμα για την ενυδάτωση. Επιλέξτε την τονωτική λοσιόν σας ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας γιατί η δράση της διαφέρει ανάλογα με την επιδερμίδα που απευθύνεται. Η τονωτική λοσιόν για λιπαρά δέρματα λειτουργεί ως στυπτική ενώ για τα ευαίσθητα τα ηρεμεί από τους ερεθισμούς.

Βήμα 3ο: Ενυδάτωση

Το τελευταίο και πιο ζωτικό βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Για εσάς που έχετε κανονική ώριμη επιδερμίδα προτιμήστε ένα ελαφρύ ενυδατικό γαλάκτωμα με ρετινόλη για να ενισχύσετε το κολλαγόνο. Ο ήλιος μειώνει την αποτελεσματικότητα της ρετινόλης το μέρα, οπότε προτιμήστε να την εφαρμόζετε το βράδυ. Για εσάς που έχετε λιπαρό δέρμα, επιλέξτε ένα μη λιπαρό serum. Εσείς που έχετε ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, βάλτε στο πρόσωπο και το λαιμό σας μια ενισχυμένη κρέμα νύχτας.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ