2012-11-30 03:13:04
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός - Προοδευτική 4-0 (βίντεο)
Ο Παναθηναϊκός καθάρισε από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα πρώτα γκολ του Φορναρόλι, το ντεμπούτο των Σο, Δώνη και Αποστολόπουλου και την εικοσάλεπτη διακοπή λόγω της βροχής. Συγκεκριμένα ο Φορναρόλι πέτυχε τα πρώτα του, δυο μάλιστα, τέρματα με το Τριφύλλι. Ο Σο έκανε το ντεμπούτο του σκοράροντας κιόλας ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δώνης, Αποστολόπουλος με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τους ρίχνει στη μάχη.

Επίσης είχαμε ενδιάμεσα και την διακοπή του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης για περίπου είκοσι λεπτά και με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ των πράσινων.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί διαιτητές: Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών), Δημήτριος Βερρής (Λέσβου)

Τέταρτος διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας)

Γκολ: 44'-63' Φορναρόλι, 46' Χριστοδουλόπουλος, 84' Σο.


Κίτρινες: 11' Παναγιωτόπουλος, 41' Βασιλάκος

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο (64' Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (79' Δώνης), Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι (84' Αποστολόπουλος), Πετρόπουλος.

Προοδευτική: Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66' Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (30' λ.τ. Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (69' Γρίβας).

Γκολ και φάσεις του αγώνα.

                                                                                                                                          
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ