2012-11-29 19:32:07
Φωτογραφία για ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού θα «ανιχνεύσει» νέα ταλέντα στο νησί της Αφροδίτης (γεννηθέντες 1997 – 2003), την επόμενη εβδομάδα.

Συνεχίζονται οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με την συνεργασία των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Έπειτα από τις επιτυχημένες και με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση δοκιμές που διεξάχθηκαν στην Καβάλα, στο Ρέθυμνο και στην Αμαλιάδα, η επόμενη προγραμματισμένη δοκιμή, εκτός Αττικής, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κύπρο – παράρτημα Λεμεσού, θα πραγματοποιήσουν ανοικτές δοκιμές ποδοσφαιριστών στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Οι δοκιμές αφορούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1997 έως το 2003 και θα πραγματοποιηθούν στη Λεμεσό.


Από τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα παραστούν και θα αξιολογήσουν τους ποδοσφαιριστές, ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout της Ακαδημίας, κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Προπονητής της Ακαδημίας, κ. Φώτης Παπαπαναγής και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, κύριος Βασίλης Αλεξούδης. Στις δοκιμές θα διεξαχθούν και εργομετρικές εξετάσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά εντός και εκτός δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού. Για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2012.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Για τις περιπτώσεις αθλητών που θα ξεχωρίσουν ιδιαίτερα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο περαιτέρω αξιολόγησής τους σε ειδικές δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στις δοκιμές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κύπρο στα τηλ.99426644/96856660 και στην ιστοσελίδα www.olympiacosacademy.com.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ