2012-11-29 12:54:19
Φωτογραφία για Γλυκοκοιτάζουν Μήτρογλου στη Μάλλαγα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» οι ιθύνοντες της Ισπανικής ομάδας εξετάζουν τη περίπτωση του Έλληνα φορ.

Η εξαιρετική παρουσία του 24χρονου στράικερ με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Μάλλαγα, που τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο Μαρινάκης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ενόψει μεταγραφικής περιόδου όπου ήδη κοιτάζει να φέρει στην ομάδα του Πειραιά, παίχτες όπως οι  Γκέκας, Ναπολεόνι. Όσο για την περίπτωση Τοροσίδη... «κοντός ψαλμός αλληλούια» που λέγαν και οι παλιοί Συγκεκριμένα λοιπόν θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Φάνης Γκέκας έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Γαύρος» έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Η επαφή έγινε στο «Βέλτινς Αρένα» όπου και βρέθηκαν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε. Ο Πολ Κουτσολιάκος πλησίασε τον Γιάννη Βρέντζο και του πρότεινε τον διεθνή επιθετικό.

Επίσης, Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Στέφανο Ναπολεόνι. Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τον Λεβαδειακό τελειώνει τον Δεκέμβριο και μένει ελεύθερος και με το νόμο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε δήλωσε στο «sportal.it» πως προτεραιότητα του είναι η επιστροφή του στην Ιταλία αλλά αν τον πλησιάσει ο Ολυμπιακός... δεν πρόκειται να αρνηθεί.
by notis
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ