2012-11-29 10:56:41
Φωτογραφία για Για την Ιωάννα: Ένας χρόνος
Ένας χρόνος ακριβώς έχει περάσει απο τη μέρα που γεννήθηκε η Ιωάννα. Ένας χρόνος γεμάτος αντιθέσεις. Έζησα τις ομορφότερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Μπορεί να είναι και οι ομορφότερες και οι χειρότερες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Λέμε πως στη ζωή μας θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Αναρωτήθηκα τόσες φορές τι είναι τελικά ευτυχία. Κατέληξα πως ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, λιγο πολύ όλοι μας σε όλες τις φάσεις της ζωής μας έχουμε προβλήματα, άλλοτε μεγάλα και άλλοτε μικρά. Σημασία έχει να μπορείς να βλέπεις μέσα απο όλα αυτά την χαρα. Στο κάτω κάτω της γραφής οι ωραίες στιγμές πάντα είναι περισσότερες απο τις κακές!

Αναλογιζόμενη όλο αυτό το χρόνο μόνο τις ωραίες στιγμές θυμάμαι. Η Ιωάννα ήταν για εμένα η ίδια η ευτυχία. Μου έμαθε να αγαπάω, να αγωνίζομαι, μου έμαθε να ζω ουσιαστικά. Στη ζώη της επηρέασε τόσο πολύ τους ανθρώπους που την γνώρισαν, όσο λίγοι άνθρωποι. Είμαι τόσο περήφανη για αυτήν.


Μπορώ να γράφω για ώρες για το πόσα πράγματα θα ήθελα να κάνουμε μαζί με την Ιωάννα αυτή τη μέρα και για το τι θα μπορούσα να κάνω για να τη δω να μου χαμογελά και να ακούσω τη φωνή της έστω και για μόνο μια φορά ακόμα. Η Ιωάννα όμως μου έμαθε πως πρέπει να είμαι ευγνώμων για τις στιγμές που έζησα και ζω και όχι να μένω στις στιγμές που θα ήθελα να ζήσω.

Έμαθα μαζί της πως πρέπει να εκτιμώ τις στιγμές όταν αυτές συμβαίνουν και όχι μόνο όταν γίνονται αναμνήσεις.

Σε ευχαριστώ για όλα Ιώαννα!

Μας λείπεις
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ