2012-11-28 21:58:03
Φωτογραφία για Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας
από το Γραφείο Τύπου

Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής Γεράσιμο Γεωργάτο, τον Υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού Σάκη Παπαθανασίου και τον Οργανωτικό Υπεύθυνο Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, συναντήθηκε σήμερα ...με τη γερμανίδα Υφυπουργό Εξωτερικών Emily Haber και τον γερμανό Πρέσβη Wolfgang Dold.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, είχε ως αντικείμενο την αποτίμηση της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup και τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Η γερμανίδα υφυπουργός εξέφρασε την εκτίμησή της για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ΔΗΜΑΡ τα προβλήματα της χώρας, καθώς και τη στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης στην προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ ενημέρωσε λεπτομερώς τη γερμανική πλευρά για το έργο που επιτελείται και υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων στη μεταβατική αυτή περίοδο που διέρχεται η χώρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ