2012-11-28 21:31:26
Φωτογραφία για Νίνα Λοτσάρη: Οι προκλητικές απαντήσεις στο Twitter!
Το είδαμε κι αυτό. Η Νίνα Λοτσάρη απαντά κομματάκι περίεργα με αέρα ντίβας στους επικριτές της. Αναρωτιέμαι το κόστος αυτής της δημόσιας απάντησης το έχει σκεφτεί; Κι αν είχε δίπλα της τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη θα το έκανε; Τουλάχιστον όλο το διάστημα που ήταν μαζί, ποτέ δεν έθετε δημόσια απόψεις της. Την προστάτευε; Κάτι ήξερε παραπάνω; Ποιος ξέρει!

Τα ανώνυμα σχόλια τις περισσότερες φορές ξεπερνούν τα όρια. Προέρχονται από κάποιους που είτε θέλουν να παίξουν με τις αντιστάσεις μας είτε γιατί φοβούνται να βάλουν την υπογραφή τους. Ωστόσο Νίνα οφείλεις από τη στιγμή που προβάλλεσαι να είσαι προσεκτική. Δυο δρόμοι υπάρχουν…ή δεν ασχολείσαι ή βρίσκεις τις διευθύνσεις τους μέσω της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και κινείσαι αθόρυβα. Αλλά και πάλι. Νοείται ποτέ ηθοποιός να μη μπορεί να δεχτεί την κριτική;

Το ντιβέ ύφος και οι χαρακτηρισμοί «κοτέτσι» το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν και μοιραία να αμφισβητούν την παρουσία σου. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ο «Ανώνυμος Υπόκοσμος» έχει όνομα επίθετο και επιθυμεί να σε δει στην παράσταση σου με τη Μανωλίδου. Ποτέ δεν γνωρίζεις αν πρόκειται για ανθρώπους που σε βλέπουν να χαλάς και θέλουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου να σου χτυπήσουν κουδουνάκι κινδύνου. Ποτέ δεν ξέρεις τις επιπτώσεις. Στην τελική ηθοποιός υποτίθεται ότι είσαι… Κοίτα να υποκριθείς… Σου πάει περισσότερο!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ