2012-11-28 21:28:53
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Με αυξημένους τους ρυθμούς έντασης συνέχισαν στον Πειραιά την προετοιμασία τους για την προσεχή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας… Στον Ολυμπιακό συνέχισαν δίχως προβλήματα την προετοιμασία τους και την Τετάρτη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επικεντρώνεται στην τακτική όπως είναι εύλογο και να προσαρμόζει τα πλάνα του πάνω στην πρωταθλήτρια Λιθουανίας.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και στο Κάουνας και κυρίως να παίξουν την ίδια ασφυκτική άμυνα που εφαρμόζουν τον τελευταία καιρό, ώστε να περιορίσουν σημαντικά την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας (86.1 πόντους κατά μ.ο.). Σαφέστατα δεν μιλάμε για κάτι εύκολο, ωστόσο οι Πειραιώτες θέλουν με πλήρη αυτοσυγκέντρωση σε όλο το ματς, να χτίσουν βήμα-βήμα το παιχνίδι τους έως ότου επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, θα προπονηθούν στο ΣΕΦ το πρωί της Πέμπτης και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Κάουνας. Φυσικά, δεν θα προπονήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τους παίκτες του το βράδυ, στην Αρίνα που θα φιλοξενήσει το ματς. Αντίθετα θα ξεκουραστούν (η αποστολή θα φτάσει αργά το βράδυ ούτως ή άλλως) στο ξενοδοχείο ώστε να πάνε το πρωί της Παρασκευής για σουτ…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ