2012-11-28 19:12:03
Φωτογραφία για «Όχι κούρεμα γιατί θα θέλει και η Πορτογαλία»
Αντίθετος στο ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, με την αιτιολογία...ότι εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανάλογα αιτήματα θα εγείρονταν και από τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες. 

 Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εφημερίδα «Die Welt», ο αρχηγός των Χριστιανοκοινωνιστών εκτός από την αντίθεση του στην απομείωση του χρέους εξέφρασε και την ικανοποίηση του για την απόφαση του Γιούρογκρουπ, όπως και ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ. 

Ο Σέντερ σε συνέντευξη του σε άλλη εφημερίδα, την «Donaukurier», αφού χαρακτήρισε τη συμφωνία «καλύτερη από ένα κούρεμα χρέους», ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και εξέφρασε μια δυσπιστία για τη φορολόγηση των πλούσιων της χώρας: «Είναι παράλογο στη Γερμανία το SPD να θέλει να αυξήσει τους φόρους και στην Ελλάδα οι εκατομμυριούχοι να μένουν “αφορολόγητοι”. Παραμένω δύσπιστος για το εάν η Ελλάδα θα μπορέσει στο τέλος να τα καταφέρει», αναφέρει.
lifo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επεισόδιο με  Μπία Μαπούκου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επεισόδιο με Μπία Μαπούκου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ