2012-11-28 19:04:17
Φωτογραφία για Φωστήρας από τα παλιά
Ο Φωστήρας επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο γήπεδο του Ταύρου για το 1ο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει και του επαναληπτικού στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο Πανιώνιος μετρούσε μόλις 1 ήττα στο γήπεδο του Φωστήρα σε 7 αναμετρήσεις, όμως η θετική παράδοση φαίνεται να αλλάξει, μετά και την νίκη της ομάδας του Κώστα Ψυρόπουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 1ο ημίχρονο, κυνήγησαν το γκολ, έπαιξαν επιθετικά και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους στο 34ο λεπτό, όταν ο 38χρονος Ηλίας Κάμπας έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Στο ημίχρονο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος παρέταξε έναν Πανιώνιο με αρκετές αλλαγές, έριξε στο ματς τον Στάθη Ρόκα και τον Μάρκο Ντούνη, με τον τελευταίο να "ανεβάζει" αρκετά τους "κυανέρυθρους". Η ομάδα του νοτίου ομίλου Football League 2 έδωσε μερικά μέτρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αλέξανδρο Μπότο και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης (75' Καλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85' Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (90+2' Βαβάτσικος)

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (62' Σάμαρης), Μενδρινός (46' Ρόκας), Κολοβός (46' Ντούνης), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ