2012-11-28 16:28:16
Φωτογραφία για Λεοπάρ! Ιδέες πως να το φορέσετε
Τα animal prints είναι κάτι περισσότερο από fashion ή trends της κάθε σεζόν και γι αυτό πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε έτσι!

Η αδυναμία μου και η αδυναμία των περισσοτέρων γυναικών στα συγκεκριμένα prints είναι το λεοπάρ, και δικαίως αφού είναι πιο sexy από τα υπόλοιπα!

Αν πάλι ανήκετε στην άλλη πλευρά και δεν σας αρέσουν τόσο ή τα φοβάστε, γιατί τα έχετε συνδέσει με πιο κιτς και “λαϊκές” εμφανίσεις, ήρθε η ώρα να τα τολμήσετε αφού όπως όλα τα ρούχα εάν τα συνδυάσουμε σωστά και εάν δεν υπερβάλουμε στην ποσότητα μπορούν να δείξουν πολύ κομψά!

Πώς να το φορέσετε:

Less is more!

Ένα κομμάτι ή αυστηρά δύο μικρά. 

Προτιμήστε όμως μόνο ένα αφού το λεοπάρ είναι ένα pattern που “φαίνεται” πολύ και το να δείξει “δεύτερο” είναι μια ανάσα μακριά αν το φορέσετε σε ποσότητα ή με πολλά έντονα χρώματα και έντονο μακιγιάζ!

Επίσης το λεοπάρ παντελόνι/κολάν είναι κάτι που ποτέ δεν μου άρεσε. Εάν είναι να φορέσω κάτι που καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο ντύσιμο μου σαφώς και προτιμώ ένα παλτό ή μια καπαρντίνα αφού είναι πολύ πιο chic!


Χρώματα: Συνδυάστε το με μαύρο μπεζ ή καφέ που του πηγαίνουν πολύ καθώς και με σκούρο μπλε κόκκινο κίτρινο πράσινο και χρυσά αξεσουάρ και με διακριτικά περιποιημένα μαλλιά-μακιγιάζ αφού είναι αυτό το κάτι παραπάνω που μας προσθέτει πολλούς πόντους!

  

Φορέστε το λοιπόν σε:

Φουλάρι:

Τσάντα:

Φούστα-Top-Παντελόνι:

Παλτό-Καπαρντίνα:

Παπούτσια:

Extra Info:

Leopard, Giraffe, Zebra, Cow, Tiger, African Wild Dog, Spotted Hyena, Stripped Hyena!

Τα παραπάνω ζώα είναι γνωστά για την έμπνευση που έχουν δώσει σε πολλούς σχεδιαστές και κατ’ επέκταση σε πολλά κομμάτια με το ιδιαίτερο και όμορφο δέρμα τους! Φυσικά υπάρχει και η άλλη μεριά που δεν αρκείται σε ένα απλό τύπωμα αλλα στο να αποκτήσει το αληθινό δέρμα του ζώου. Όμως δεν χρειάζεται να βασανιστεί κανένα ζώο για να φορέσετε animal print αφού υπάρχουν καταπληκτικά κομμάτια που είναι μεν από δέρμα αλλά τυπωμένο! 

http://chicandsilk.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ