2012-11-28 15:30:04
Φωτογραφία για «Θα δείξω την αξία μου»
Αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό και να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, που θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα χρειαστούν μεταγραφή εξτρέμ.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός εμφανίζεται σίγουρος για τον εαυτό του και προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις των Πειραιωτών να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Μάλιστα τα σημάδια είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με τον ίδιο να θεωρεί πως θα είναι σύντομα να σε θέση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζαρντίμ.

Αυτό άλλωστε που αναφέρει στο περιβάλλον του σύμφωνα με τον «Γαύρο», είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί μεταγραφή εξτρέμ, καθώς ο ίδιος θα είναι σε θέση να δείξει το τι μπορεί να κάνει. «Τον Ιανουάριο θα δείτε τι μπορώ να κάνω, θα δείξω την αξία μου γιατί θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Κάνω καλή δουλειά και όλοι με βοηθούν. Είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα», λέει ο Πίντο, που τονίζει και την... υποχρέωσή του στους πρωταθλητές:

«Είμαι υποχρεωμένος στη νέα μου ομάδα γιατί μου έδειξε εμπιστοσύνη την ώρα που οι περισσότεροι σύλλογοι δεν ήθελαν καν να με περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να παίξω γι΄ αυτή την ομάδα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ