2012-11-28 14:45:12
Φωτογραφία για ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του στην Βόλφσμπουργκ αλλά δεν έχει επαφές με άλλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ιστοσελίδα "waz-online.de":

«Είμαι έτοιμος να παίξω 90 λεπτά αν ο προπονητής το αποφασίσει. Πρέπει να συνεχίσω να περιμένω την ευκαιρία μου. Αν βρίσκομαι στην ενδεκάδα, βρίσκω ρυθμό στο παιχνίδι. Αν έρχομαι από τον πάγκο, χρειάζομαι λίγο χρόνο έως να βρω το ρυθμό μου. Νιώθω έτοιμος. Δεν είμαι ικανοποιημένος 100% από μένα. Θέλω να κάνω καλύτερα και περισσότερα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Για τα όσα γράφονται στην Ελλάδα για τον ίδιο είπε: «Ξέρω ότι οι εφημερίδες εκεί γράφουν διάφορα. Οι φίλοι μου μου τα μεταφέρουν συνεχώς, αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Βόλφσμπουργκ και δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα».

Θέση πήρε και ο διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Αλοφς, που τόνισε πως: «δεν υπάρχει καμία προσφορά για τον Βιειρίνια. Θέλουμε να έχουμε μια εικόνα ακόμα και μετά θα αποφασίσουμε».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ