2012-11-28 12:41:34
Φωτογραφία για ΜΕ ΦΟΝΤΟ... ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΓΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κροατία όπου απόψε στις 19:00 αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο ντέρμπι κορυφής του Β’ ομίλου του Champions League πόλο των ανδρών, με φόντο την πρωτιά!

Το πιο δύσκολο φετινό του παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, δίνει απόψε στις 19:00 ο Ολυμπιακός, κόντρα στην πανίσχυρη Γιουγκ στην Κροατία. Στις τάξεις του Θρύλου υπάρχει πίστη στις δυνατότητές της ομάδας και αποφασιστικότητα, ωστόσο το γεγονός παραμένει ότι οι Κροάτες, με ρεκόρ επίσης 3-0, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη που θα δώσει προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου σε όποιον την κατακτήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι, μετρούν τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στις Κροϊτσλινγκεν (15-5), Μονπελιέ (7-11) και Ερυθρό Αστέρα (9-8) δείχνουν αποφασισμένοι για το «διπλό» στην δύσκολη έδρα της κροατικής ομάδας, ώστε να παραμείνουν μόνοι τους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και να ελπίζουν σε ακόμη καλύτερη κλήρωση στην επόμενη φάση του Champions League.


Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κροατία συμπεριλήφθησαν οι: Μπλάνης, Δελακάς, Δεληγιάννης, Φλώρος, Φουντούλης, Καπότσης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Μάζης, Μουρίκης, Ντόσκας, Ποντικέας και Σχίζας.

Ταξίδευσαν επίσης ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο βοηθός προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτης και ο teammanager, Ακης Λογοθέτης.

• Διαιτητές είναι ο Ρώσος Ναούμοφ και ο Ρουμάνος Αλεξαντρέσκου. Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής η Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει την Κρόιζλινγκεν. Ρεπό έχει ο Ερυθρός Αστέρας.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ