2012-11-28 11:35:19
Φωτογραφία για Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία και όχι η πορεία μας στο Κύπελλο
Στους «64» του Κυπέλλου Ιταλίας η Βερόνα κατάφερε να αποκλείσει τη Τζένοα και να βρεθεί στο δρόμο της Παλέρμο. Η ομάδα της Serie B παίζοντας με πάθος, κατάφερε για ακόμα μία φορά να κάνει την έκπληξη και να πετάξει έξω από τη συνέχεια του θεσμού άλλη μια ομάδα της Serie A, νικώντας στη Σικελία με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το αποτέλεσμα αυτό, όμως, δεν απογοήτευσε τον προπονητή της Παλέρμο, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος εμφανίστηκε ήρεμος μετά το τέλος του ματς. «Ας είμαστε ρεαλιστές. Ένας ακόμα αγώνας για το Κύπελλο θα έπεφτε βαρύς για την ομάδα. Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία και όχι η πορεία μας στο Κύπελλο. Αν και σε κανένα δεν αρέσει να χάνει, σήμερα νιώθω ανακούφιση που αποκλειστήκαμε», ήταν οι απρόσμενες δηλώσεις του Γκασπερίνι.

Ποιες εντυπώσεις σας άφησε η ομάδα, παρά την ήττα; «Οι παίκτες που αγωνίστηκαν, έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί. Με αυτό το δεδομένο έμεινα ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, αλλά πληρώσαμε δύο λάθη μας. Περισσότερα δεν μπορώ να πω. Σας εξήγησα πως για μένα ήταν θετικό που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε και άλλο ένα παιχνίδι για το Κύπελλο», είπε ο προπονητής της Παλέρμο.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ