2012-11-28 09:30:07
Φωτογραφία για Οι τρεις «δρόμοι» της αντεπίθεσης
Τους τρόπους με τους οποίους θα αντιδράσουν σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, μετά την... εκτέλεση στα Περιβόλια. Η νέα Λίγκα, το διάβημα στην ΟΥΕΦΑ και οι ξένοι διαιτητές!

Αποφασισμένοι να χτυπήσουν το... κατεστημένο, όπως αναφέρεται στο «πράσινο» στρατόπεδο, είναι στο Τριφύλλι και τις τελευταίες ώρες η διοίκηση και το νομικό επιτελείο του συλλόγου εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό.

Το θέμα που έπεσε στο τραπέζι σχετικά με τη νέα Λίγκα, απορρίφθηκε ασυζητητί από τους ιθύνοντες της ομάδας σύμφωνα με την «Sportday», καθώς θεωρείται ότι αφενός είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί και αφετέρου θα υπάρξουν μεγάλες κυρώσεις. Εκείνο ωστόσο στο οποίο θέλουν να εστιάσουν στον Παναθηναϊκό, είναι να «χτίσουν» φιλίες με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, κάτι βέβαια που χρειάζεται αρκετό χρόνο.

Παράλληλα υπάρχει και η επιθυμία για διάβημα στην ΟΥΕΦΑ, ώστε να την ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει επικοινωνία μόνο με την ΕΠΟ.

Όσο για τον τρίτο δρόμο, είναι αυτός των ξένων διαιτητών, κάτι για το οποίο έχουν ζητήσει από το νομικό τμήμα να ψάξει αν και πως θα μπορούσε να επιτευχθεί. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... EXTRA ΚΙΝΗΤΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... EXTRA ΚΙΝΗΤΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ