2012-11-28 09:30:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ... EXTRA ΚΙΝΗΤΡΑ
Μια εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Παναχαΐκή του Αλέξη Κούγια (20:30, OTE SPORTS1).

Η παρουσία του Κούγια στον προεδρικό θώκο της πατρινής ομάδας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Ζαρντίμ που θέλει να τελειώσει από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση, συνδυάζοντας ένα μεγάλο σκορ με καλό θέαμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει την ενδεκάδα της ομάδας του με πολλές αλλαγές, που θέλουν να... αποδείξουν πράγματα αγωνιζόμενοι, καθώς θα ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς παίκτες του. Το σύστημα που έχει επιλέξει να παρατάξει τον Ολυμπιακό είναι το 4-3-3.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Μέγιερι με αμυντικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Παπάζογλου, τον Ντιακιτέ δεξιά και τον Ζαραδούκα αριστερά. Στην τριάδα των χαφ θα ξεκινήσουν οι Φέισα, Τάτος και Γκρέκο, ο Φετφατζίδης στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Βλαχοδήμος και ο Πάντελιτς στην κορυφή.


Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Μανωλάς, Καραγκούνης, Φούστερ, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Μασάντο και Σιώπης.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Κούτσης θα παρατάξει την Παναχαΐκή με το 4-2-3-1 με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους Πίτκα, Βοσκόπουλο, Σαλαμαστράκη, Σπίνουλα, Κοιλιάρα, Φατιον, Καραμανλή, Ντίνα, Ουρτάδο, Βασιλαντωνόπουλο και Μαπούκου.

Την αποστολή της πατρινής ομάδας συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Βουνκ, Σετάι, Λίτση, Χουσα και Γκούρτσας.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ