2012-11-27 17:26:04
Φωτογραφία για Έκανε τη μαϊμού στον Λουκάκου!
Τα ρατσιστικά κρούσματα στην Αγγλία συνεχίζονται. Θύμα αυτή τη φορά ο Βέλγος Ρομέλου Λουκάκου που αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ δανεικός από την Τσέλσι και...

θύτης οπαδός της Σάντερλαντ. Οι Baggies πέρασαν με 2-4 από την έδρα της Σάντερλαντ, με τον Λουκάκου να πετυχαίνει στο 81' το τρίτο γκολ της ομάδας του με πέναλτι και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το ματς. Ωστόσο, όπως πανηγύριζε η κάμερα «έπιασε» έναν οπαδό των γηπεδούχων να του κάνει την χαρακτηριστική κίνηση της μαϊμούς, η οποία έχει εξελιχθεί σε συχνό φαινόμενο. Πριν από λίγο καιρό, είχε τιμωρηθεί οπαδός της Σέλτικ κάνοντας την ίδια χειρονομία στον Γουέλμπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνα μετά από καταγγελία που της έγινε για το περιστατικό, ενώ η επίσημη Σάντερλαντ τοποθετήθηκε τονίζοντας ότι για τέτοια θέματα η ανοχή της είναι μηδενική και προανήγγειλε πλήρη συνεργασία με την αστυνομία. Ο Στιβ Κλαρκ, άλλωστε, μετά το τέλος του ματς κατήγγειλε και ρατσιστική συνθηματολογία. Το κωμικοτραγικού του όλου θέματος είναι ότι οι «Μαύρες Γάτες» έχουν αρκετούς μην λευκούς παίκτες!
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ