2012-11-27 11:22:05
Φωτογραφία για ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είχε συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον Γιάννη Βρέντζο. Ο Αργεντινός φέρεται να ήταν ενοχλημένος με τον παραγκωνισμό του από την ενδεκάδα, αλλά μετά τη συζήτηση που έγινε φαίνεται ότι λύθηκε η παρεξήγηση.

Ο Αργεντίνος μέσος το τελευταίο διάστημα είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όμως έχει ξεπεράσει, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην το χρησιμοποιεί πάντως στην βασική του ενδεκάδα.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε και στεναχώρησε τον "Κάνιο", ο οποίος ένιωσε πως ο προπονητής του τον παραγκωνίζει. Ο Αργεντίνος με τον τρόπο του εκδήλωσε αυτή την πικρία, με αποτέλεσμα να έχει συνάντηση την Κυριακή (25/11) τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και την Δευτέρα (26/11) με τον Διευθύνων Σύμβουλο των ερυθόλευκων, Γιάννη Βρέντζο.

Ο Ιμπαγάσα συζήτησε με τα ηγετική στελέχη της διοίκησης, εξέφρασε τα παράπονα του και η όποια παρεξήγηση λύθηκε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον τρόπο τους ζωήρεψαν και πάλι το αγωνιστικό ενδιαφέρον του Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν απογοητευμένος από τον παραγκωνισμό του στην ομάδα.

Στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων, μετά τη συζήτηση που είχε και με τον προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ