2012-11-27 09:08:03
Φωτογραφία για Χωρίς πετρέλαιο η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης – “πάγωσε” ένας αιώνας ιστορίας
Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης έμεινε η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης τα χρέη της οποία προς της ΔΕΗ ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ, με τον φόβο να βυθιστεί η αιωνόβια Λέσχη στο σκοτάδι.

Τα μέλη της ιστορικής Λέσχης της Ξάνθης αποδίδουν τα οικονομικά προβλήματα σε κακοδιαχείριση από πλευράς της διοίκησης, την οποία χαρακτηρίζουν «επικίνδυνη» και συνάμα «ανίκανη», ζητώντας με επιστολή την οποία προσυπογράφουν 42 μέλη της Λέσχης τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τον ορισμό νέας διοίκησης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέσχη καταφέρνει σήμερα να παραμένει ανοιχτή με τα μέλη της να δηλώνουν ενεργό παρών, αναζητώντας λύσεις για την οικονομική ανάκαμψη της Λέσχης, ενώ παράλληλα επισημαίνουν την ανάγκη για άμεση αντικατάσταση του Δ.Σ., από το οποίο ήδη έχουν παραιτηθεί τέσσερα μέλη αφήνοντας αιχμές για τα υπόλοιπα πέντε και τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση.

Από την πλευρά της η διοίκηση γνωστοποίησε στα μέλη της Λέσχης την πρόθεσή της να βάλει λουκέτο στη Μεγάλη Αίθουσα, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Λέσχης, και να λειτουργήσει τον πάνω όροφο του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται για περισσότερα από 100 χρόνια η Εμπορική Λέσχη Ξάνθης, δηλώνοντας αδυναμία να προμηθευτεί πετρέλαιο για να θερμάνει τη Μεγάλη Αίθουσα
. Η πρόθεση αυτή της διοίκησης προσέκρουσε στην αντίδραση των μελών, τα οποία προχώρησαν στην τοποθέτηση αρχικά θερμάστρας τύπου μανιτάρι και στη συνέχεια στην αντικατάστασή της από σόμπες υγραερίου, διατηρώντας ανοιχτή τη Μεγάλη Αίθουσα.

Μεσολάβησε μηνυτήρια αναφορά της διοίκησης στην Εισαγγελία Ξάνθης με την οποία κάποιοι εκ των μελών της διοίκησης ζητούσαν την άμεση απομάκρυνση των “μανιταριών”, θεωρώντας τα επικίνδυνα.

Ο έντονος αναβρασμός που επικρατεί της τελευταίες ημέρες στην Εμπορική Λέσχη Ξάνθης θα κατευνάσει όπως όλα δείχνουν μετά και τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με τα μέλη της Λέσχης να επισημαίνουν πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν για να ορθοποδήσει η Λέσχη αλλά δεν το πράττουν λόγω της παρούσας διοίκησης.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Της πατόζας η… βίδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Της πατόζας η… βίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ