2012-11-27 08:52:03
Φωτογραφία για Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο: Ασπίδα στους επίορκους προσφέρουν οι συνδικαλιστές
Προκαλούν για ακόμη μία φορά οι «γνωστοί» συνδικαλιστές του Δημοσίου καθώς προσφέρουν «προστασία» στους επίορκους και στους υπαλλήλους που κατηγορούνται για βαριά πειθαρχικά αδικήματα μέσω των καταλήψεων δήμων και γραφείων προσωπικού στις οποίες έχουν προβεί.

Εκτός του ότι οι «επίορκοι» ωφελούνται από το «μπλόκο» στην αποστολή στοιχείων για τη διαθεσιμότητα, συνδικαλιστικές ενώσεις ζητούν πλέον ανοιχτά να μην ισχύσει το νέο πειθαρχικό Δίκαιο.

Συγκεκριμένα, η ΟλΜΕ καλεί τους προϊσταμένους Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μην παραδώσουν καταστάσεις εκπαιδευτικών που έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει τη σχετική εγκύκλιο.

Πάνω από 250 υπάλληλοι έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα για τους οποίους έχουν τελεσιδικήσει αποφάσεις των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων και δικαστηρίων και πρόκειται ν απολυθούν.

Επίσης υπάρχουν πάνω από 500 υποθέσεις που αφορούν κατηγορίες για σοβαρά πειθαρχικά αδικήματα.

Σύμφωνα με το πειθαρχικό δίκαιο, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι προβλέπεται ότι θα τεθούν σε αργία εντός του 2012, μέχρις ότου τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις αρμόδιων οργάνων.

Πηγή: Έθνος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ