2012-11-27 08:50:35
Φωτογραφία για «Πόλεμος στην παράγκα»!
Αποφασισμένος να πολεμήσει την... παράγκα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, που δηλώνει ότι στόχος του είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόταση για νέα Λίγκα!

Πρώτο θέμα συζήτησης ήταν στο στρατόπεδο των «πρασίνων» την Δευτέρα η διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά. Μάλιστα υπήρξε και σύσκεψη με τη συμμετοχή των Αλαφούζου, Παναγόπουλου, Πολέμη, Γόντικα, Ηρειώτη και Παναγιωτίδη μαζί με τους νομικούς συμβούλους σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσε να αντιδράσει η ΠΑΕ.

Εκείνο άλλωστε που φέρονται να ζήτησαν πολλοί οπαδοί από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στους συνεργάτες του, είναι να πάρει την ομάδα και να φύγει από το πρωτάθλημα! Αυτό βέβαια που τονίστηκε, είναι ότι πρόκειται για κάτι εύκολο στα λόγια, δύσκολο όμως να πραγματοποιηθεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος με δηλώσεις του στην «Sportday» υποστήριξε πως είναι έτοιμος για... πόλεμο. «Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων».

Παράλληλα στη χθεσινή σύσκεψη συζητήθηκε να υπάρξει και συνεργασία με άλλες ομάδες που επίσης είναι δυσαρεστημένες με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα. Μάλιστα έπεσε στο τραπέζι μέχρι και πρόταση για... νέα Λίγκα με τους συγκεκριμένους συλλόγους!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ