2012-11-25 16:08:01
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ
Παρόλο που ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του Κολοσσού εκτός έδρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, τόνισε αναλυτικά με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα:

«Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια στη Ρόδο. Ο Κολοσσός είναι ανταγωνιστική ομάδα και το γήπεδο είναι ιδιόμορφο. Ήταν και η ώρα δύσκολη και ίσως εμείς μετά το παιχνίδι της Πέμπτης όπου δώσαμε μεγάλη βαρύτητα, ήμασταν λίγο πιο χαλαροί απ’ ότι έπρεπε. Αυτό μεταφράστηκε σ’ ένα όχι καλό οπτικά παιχνίδι από μας. Θα μπορούσαμε σίγουρα να παίξουμε καλύτερη άμυνα, αλλά είχαμε 18 ριμπάουντ περισσότερα, 11 ασίστ περισσότερες και παρότι είχαμε χαμηλό ποσοστό στις βολές, κερδίσαμε μία καλή ομάδα.

Έχω σεβασμό και στο Μηνά και στον Κολοσσό και κυρίως στους έμπειρους περιφερειακούς παίκτες που έχει. Οι Καλαμπόκης, Τσαλδάρης, Καλαϊτζής, Κουμπούρας και Γεωργαλλής έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ και ξέρουν καλά το παιχνίδι, οπότε μπορούν να βάλουν και τους πιο νέους Αμερικανούς στο πνεύμα του ελληνικού πρωταθλήματος, που πάντα είναι απαιτητικό. Εύχομαι στον Κολοσσό καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ