2012-11-25 12:38:53
Φωτογραφία για Ο ΣΛΟΥΚΑΣ...  «ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ» ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Κώστας Σλούκας είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που... συναγωνίζεται τον εξπέρ του είδους και συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη, στις ασίστ στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος! Ο νεαρός γκαρντ «μετράει» ήδη 21, έναντι 25 του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο "V-Span", ο οποίος είναι με διαφορά ο κορυφαίος και ποιοτικότερος του... είδους αξιοποιώντας με μοναδική μαεστρία τους συμπαίκτες του, καλείται πλέον να συναγωνιστεί τον συμπαίκτη του Κώστα Σλούκα!

Ο νεαρός αριστερόχειρας γκαρντ των ερυθρόλευκων μετράει ήδη 21 ασίστ σ' αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές της Α1 και κυνηγάει με πολλές πιθανότητες επιτυχίας τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος προηγείται στη σχετική λίστα με 25!

Το γεγονός ότι δύο παίκτες του Ολυμπαικού "μονομαχούν" για τον τίτλο του κορυφαίου πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος δείχνει βέβαια την χαωτική διαφορά ποιότητας, αλλά και δυναμικότητας, που χωρίζει τον Θρύλο από τους εγχώριες ανταγωνιστές του.

Μάλιστα ο Σλούκας έχει να επιδείξει πέντε λεπτά μικρότερου χρόνου στον μέσο όρο συμμετοχής έναντι του αρχηγού κι εφόσον συνεχίζει να αξιοποιεί με την ίδια ευκολία τους συμπάικτες του, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μονομαχία Σπανούλη-Σλούκα μέχρι τέλους για τον άτυπο τίτλο του κορυφαίου πασέρ της Α1!

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ