2012-11-24 20:36:07
Φωτογραφία για «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ!
Σοβαρό θέμα προέκυψε σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τoν Χρήστο Πατσατζόγλου, ο οποίος παρ' όλο που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, εκείνος δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προγραμματισμένη συνάντηση των παικτών, αλλά ούτε και ενημέρωσε κάποιον από την ομάδα και έτσι η απουσία του έγινε αδικαιολόγητη.

Λίγη ώρα μετά, η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Πατσατσόγλου, παρότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, αδικαιολόγητα και χωρίς πριν να ενημερώσει κάποιον αρμόδιο, δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Χρήστος Πατσατσόγλου συμμετείχε κανονικά, καθ' όλη την εβδομάδα, σε όλες τις προπονήσεις και υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τις όποιες ενέργειες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημαντικού για την ομάδα μας αγώνα με τον ΟΦΗ».

Αυτό που έχει διαρρεύσει πάντως είναι ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατέθεσε χτες προσφυγή για μια δόση συμβολαίου που του οφείλεται, όμως για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Στην θέση του στην αποστολή κλήθηκε εσπευσμένα και συμπεριελήφθη ο Μιχάλης Αυγενικού.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Αντώνη, βλέπω πρόβλημα»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Αντώνη, βλέπω πρόβλημα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ