2012-11-24 18:22:05
Φωτογραφία για Ίδια συνταγή, προβάδισμα Λαγού!
Ο Χουάν Ρότσα άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Πλατανιά και όπως έδειξε θα ξεκινήσει τον Φορναρόλι αντί του Κουίνσι και τον Λαγό αντί του Βιτόλο. Τοτσέ ή Πετρόπουλος στην επίθεση.

Ο Αργεντινός προπονητής διατήρησε την ίδια άμυνα της αναμέτρησης με την Μάριμπορ με τονΚαρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα καιΒελάσκες κεντρικό δίδυμο, τον Σεϊταρίδη δεξιά και τον Σπυρόπουλο αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή οι δύο που θεωρούνται σίγουροι να ξεκινήσουν απέναντι στους Κρητικούς είναι οιΖέκα και οι Σισοκό και από εκεί και πέρα τη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Λαγός.

Στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν ο Μαυρίας και οΦορναρόλι με τον τελευταίο να αντικαθιστά τονΚουίνσι που αποχώρησε από το ματς με την Μάριμπορ με θλάση. Τέλος ερωτηματικό αποτελεί και η θέση για την κορυφή της επίθεσης, με τον Ρότσα να αποφασίζει την τελευταία στιγμή.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε στο διπλό του Σαββάτου από ένα ημίχρονο τουςΤοτσέ και Πετρόπουλο, με τον Ισπανό να σημειώνει ένα γκολ και τον Έλληνα δύο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ