2012-11-24 15:40:04
Φωτογραφία για «ΚΟΙΤΑΖΕ»... ΜΠΕΝΤΕΚΕ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ
Ο Κριστιάν Μπεντέκε της Άστον Βίλα είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο προπονητής της Άρσεναλ έπλεξε το εγκώμιο του 21χρονου επιθετικού, τονίζοντας παράλληλα ότι το βελγικό πρωτάθλημα πρέπει να γίνει περισσότερο υπολογίσιμο, δεδομένου του ότι παράγει ικανότατους παίκτες.

«Όντως μας ενδιέφερε. Είχαμε, βέβαια ήδη αποκτήσει τον Ολιβιέ Ζιρού. Πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον παίκτη. Έμεινα έκπληκτος όταν πήγε στην Άστον Βίλα. Πιστεύω ότι έχει σημειώσει γκολ καταλυτικής σημασίας. Είναι ένα παραδοσιακά αγγλικό σέντερ φορ, αν και αυτό το στυλ έχει εκλείψει. Το Βέλγιο παράγει πολύ καλούς παίκτες, ακόμη και αν το πρωτάθλημά του είναι υποβαθμισμένο στα μάτια πολλών», επεσήμανε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Πρέπει όμως να αναλογιστούμε τον αριθμό των παικτών που έχει παράγει τα τελευταία χρόνια. Οι Ντεμπελέ, Αζάρ, Βίτσελ είναι κάποιοι. Εκτός των παιδιών φυσικά που γνωρίζουμε εδώ, τους Βερμάελεν και Βερτόγκεν για παράδειγμα. Πιστεύω ότι το βελγικό είναι ένα πρωτάθλημα για το οποίο πρέπει να αναθεωρήσει ο κόσμος και να το κοιτάζει με περισσότερη εκτίμηση».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περί ομοφοβίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περί ομοφοβίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ