2012-11-24 15:37:02
Φωτογραφία για Δεκαεφτά άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να παίζουν πόκερ στη Λάρνακα
Δεκαεφτά άτομα συνέλαβε επ’ αυτοφώρω την Παρασκευή το βράδυ η Αστυνομία να παίζουν πόκερ σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα διαπιστώθηκε ότι 17 πρόσωπα (ηλικίας μεταξύ 23 – 50 ετών), επιδίδονταν σε κυβεία με χρήματα (πόκερ). Τα πιο πάνω πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η υπεύθυνη του υποστατικού, ηλικίας 23 ετών, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Η 23χρονη κατηγορήθηκε επίσης, γιατί επέτρεψε να διεξάγεται κυβεία με χρήματα στο υποστατικό της.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια χρηματικό ποσό ύψους €3,901, δύο τραπέζια, τραπουλόχαρτα, φίσιες και άλλα αντικείμενα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι η Αστυνομία, ενόψει και των γιορτών των Χριστουγέννων, ξεκινά εκστρατεία για πάταξη της κυβείας.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2013 η Αστυνομία θα διεξάγει ελέγχους σε υποστατικά για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι διεξάγεται κυβεία, όπως καφενεία, σωματεία, διαμερίσματα τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε πως για το σκοπό αυτό έχουν ενημερωθεί οι Αστυνομικοί Διευθυντές και έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος από το Αρχηγείο έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ