2012-11-24 10:52:11
Φωτογραφία για ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ-Εμφανίστηκε στην πίστα με μελανιές στα πόδια
Συνηθίζουν στις πρεμιέρες τους οι καλλιτέχνες να δείχνουν στην πίστα σχεδόν αψεγάδιαστοι. Έτσι, φροντίζουν να απομακρύνουν από επάνω τους οτιδήποτε μπορεί να προσβάλλει την αισθητική.

Όμως, η γνωστή τραγουδίστρια ξεχάστηκε και βγήκε στην πρεμιέρα με μελανιές στα πόδια. Δεν έβαλε πούδρα να τις καλύψει. Κι έτσι, θέλαμε δεν θέλαμε, το βλέμμα μας έπεσε επάνω τους. Το ίδιο και των πελατών στα πρώτα τραπέζια. Τι να συνέβη, ήταν η πρώτη μας σκέψη. Χτύπησε στα καμαρίνια, είχε πάει σε κάποια διαδήλωση;

Μόνο η Ελευθερία Ελευθερίου γνωρίζει όλη την αλήθεια για τις μελανιές στο αριστερό της πόδι. Εκείνη, ξέρει. Ωστόσο, ο στυλίστας της δεν είδε ότι θα εκτεθεί η καλλιτέχνιδα του;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, σας έχουμε πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που χτυπήσετε και θέλετε να απαλλαχτείτε από τις μελανιές:

Αν το χτύπημα εκτείνεται σε μεγάλη περιοχή του χεριού (ή του ποδιού), κρατήστε το όσο μπορείτε ψηλά τις πρώτες 24 ώρες μετά τον τραυματισμό. Μην πάρετε κάποιο αναλγητικό, γιατί επιβραδύνει την πήξη του αίματος και μπορεί να παρατείνει την αιμορραγία των αιμοφόρων αγγείων. Χρησιμοποιήστε τοπικά μια αλοιφή: θα σας ανακουφίσει. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά. Ενισχύουν το κολλαγόνο και τους ιστούς του δέρματος.

Δεν μπορείτε να πείτε! Πλήρες το ρεπορτάζ και με χρηστικό περιεχόμενο!
radar
enimerotiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ