2012-11-23 16:59:02
Φωτογραφία για Λούκα Κατσέλη προς Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη: Φύγετε τώρα!...
Γράφει ο Αιας

Ο μοιραίος μνημονιακός θίασος των εγχώριων εντολοδόχων των κατοχικών (δάνειων επισήμως) δυνάμεων που εξαπάτησαν, απειλώντας και εκβιάζοντας, τους πολίτες, που εκτελούν κατά γράμμα το «συμβόλαιο» υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού, μετατρέποντας την πατρίδα σε αποικία χρέους πρέπει επειγόντως να αποσυρθεί.

«Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσουν την εντολή τους», διαμηνύει η Λούκα Κατσέλη, τονίζοντας ότι η πτώχευση έχει ήδη συντελεστεί.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας καταλογίζει «ραγιαδισμό» στην κυβέρνηση, αναφέροντας πως δεν είναι λύση η δόση, αλλά μία γενναία μείωση του χρέους.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, μια χορωδία από γιεσμεν, επιβεβαιώνει αυτό, που ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Μάρτιν Λούθερ Κινκγ, είχε πει: «Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει αν δεν γονατίσεις». Και αυτοί όχι απλώς έχουν γονατίσει, αλλά δείχνουν, γαντζωμένοι στην εξουσία, να …απολαμβάνουν το βιασμό του λαού.


Ούτε λόγος για τη φτωχοποίηση που έχει επέλθει στους Έλληνες, μέσω της «λεηλασίας» των εισοδημάτων, της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας τους, τα μέτρα υποταγής και υποτέλειας. Τι τους νοιάζει…αυτοί να ναι καλά και οι άλλοι να παν να….

Πόση υπομονή ακόμη πρέπει να κάνουμε για μια κυβέρνηση κι έναν πρωθυπουργό, που απευθυνόμενος στο οικονομικό Ράιχ δηλώνει ανερυθρίαστα ότι, «η Ελλάδα έκανε το καθήκον της»!

Η μετατροπή της χώρας σε κρανίου τόπο αποτελεί για τον κύριο Σαμαρά, καθήκον!...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ