2012-11-23 10:34:50
Φωτογραφία για Η δίαιτα έστειλε στο θάνατο 39χρονη καθηγήτρια
Συγκλονίζει το δράμα της οικογένειας της 39χρονης καθηγήτριας Μαρίας Χατζημαρινάκη- Κουμπενάκη, η οποία πέθανε, μετά από την πολύμηνη μάχη που έδινε νοσηλευόμενη στο Βενιζέλειο.

Η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών, "έφυγε" από τη ζωή, συγκλονίζοντας την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" η περιπέτεια της υγείας της που κατέληξε σε τραγωδία, ξεκίνησε από μια αυστηρή δίαιτα.

Σύμφωνα με το σύζυγο της - ο οποίος έχει ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής - η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στις 23 Ιουλίου στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ, αφού ο οργανισμός της είχε καταρρεύσει λόγω υποανατριαιμίας, όπως διέγνωσαν οι γιατροί.

"Το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με δερματικό έκζεμα, ακολούθησε φανατικά για μήνες κάποιες εναλλακτικές θεραπείες, όπως ομοιπαθητική, βελονισμό κ.α.", αναφέρει στην "Π".

Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο του ΠΑΓΝΗ και μετά από μια περιπέτεια με τη νοσηλεία της, κατέληξε να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία. Εκεί υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αιματώματος. Παρά τη μάχη που έδωσε όμως, τελικά πέθανε.

Η Μαρία Χατζημαρινάκη, που ήταν καθηγήτρια στο Λύκειο Κρουσώνα και το 8ο Γυμνάσιο, κηδεύεται σήμερα στις 3.30 μμ στον Άγιο Τίτο

Πηγή: CretePlus
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ