2012-11-23 10:32:02
Φωτογραφία για Προκαλεί ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου: Παραπέμπει στις καλένδες τις αποφάσεις για την τραγωδία με το βρέφος!
Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος της Ε.Δ.Ε. που διενήργησε ο καθηγητή Φρ. Σοφράς, για το θάνατο του βρέφους της οικογένειας... Κοσμαδάκη μετά από εγχείρηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο, στη συνεδρίαση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Η τύχη του γιατρού που σύμφωνα με την Ε.Δ.Ε. έχει ευθύνες για την κατάληξη του βρέφους, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης, ωστόσο παραπέμφθηκε για το μέλλον αφού τα μέλη του Δ.Σ. ήθελαν να δουν και την αναλυτική έκθεση του Ιατροδικαστή.

Σε κάθε περίπτωση η στάση αυτή προκάλεσε πολλά ερωτηματικά καθώς η κοινή γνώμη περίμενε από τον Ι.Σ.Η. να πάρει θέση στο θέμα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Αντίθετα οι συνάδελφοι του παιδοχειρουργού, δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο με εκείνον της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η οποία διέταξε σε μικρό χρονικό διάστημα την διενέργεια της Ε.Δ.Ε.

Τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, απασχόλησε τελικά το θέμα των διευθυντών σε κλινικές Πανεπιστημιακών νοσοκομείων, θέσεις που επιθυμούν να κατέχουν και οι γιατροί του Ε.Σ.Υ και όχι μόνο πανεπιστημιακοί, όπως ισχύει.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ