2012-11-22 22:23:05
Φωτογραφία για Aλέξης Κούγιας: Σε καρκίνο η Παναχαϊκή
Όσοι νομίζουν ότι με την πρόσληψη του Γιώργου Κούτση στον πάγκο τελείωσαν και οι αλλαγές στην Παναχαϊκή είναι γελασμένοι. Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στο "Ράδιο Γάμμα" αποκάλυψε ότι έπονται διαρθρωτικές αλλαγές σε όλα τα μέτωπα και όπως είπε: "Βάζω την ομάδα σε… έκτακτο χειρουργείο"!

Για το θέμα των πληρωμών: "Όποιο αποτέλεσμα και αν φέρνει η Παναχαϊκή δεν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι να μην είναι πληρωμένοι. Στις 24 Δεκεμβρίου κλείνω τέσσερα χρόνια στην Πάτρα. Ποτέ δεν είχαμε προσφυγή ή διαμαρτυρία. Είναι οι μόνοι στην Ελλάδα που έχουν πληρωθεί από τον Μάιο ως τώρα. Εμείς, ξέρετε, πήραμε μόλις 40.000 ευρώ, γιατί πληρώσαμε και πρόστιμα. Οι άλλες ομάδες πήραν 60.000 ευρώ".

Για το υπάρχον ρόστερ: "Οι παίκτες κάνουν το καθήκον τους και είναι φοβερά παιδιά. Αυτοί που έμειναν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει μετά την αποχώρηση των Μπρέσκα, Σολάκη".


Για το…αλαλούμ που επικρατεί: "Δεν υπάρχει προπονητική ηρεμία. Είχαμε πρόβλημα με τον Παπακώστα από τότε που μπήκαν στην κατηγορία οι Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και επιδεινώθηκε όταν πήγε ο Γκιόκας στην Καβάλα. Για την αναστάτωση ευθύνεται η ίδια η Πάτρα. Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να μην έχει γήπεδο να προπονηθεί. Να κάνει 100 χλμ. κάθε μέρα για να προπονείται. Τρεις προετοιμασίες θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει με τόσα λεφτά".

Για τον Φυντάνη: "Νοικοκυρεύτηκαν τα πράγματα μετά την έλευσή του, αλλά υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. Μην ακούω ότι είναι αήττητος, γιατί δεν είναι και να πανηγυρίζει τις ισοπαλίες. Είναι φοβερό παιδί, αδερφός μου για πάντα, αλλά δεν είναι δυνατόν η Παναχαϊκή να έχει 10 πόντους και ο Γάζωρος με τον Απόλλωνα 18 που έχουν το 1/3 του ρόστερ μας. Έκανε πέναλτι ο Φυντάνης…".

Για το πρόβλημα στα αποδυτήρια: "Είναι τρύπια, αλλά θα λυθεί. Μου θυμίζουν εποχές Μακρή και φταίνε απολύτως οι διοικούντες για τη δυσλειτουργία. Η τιμωρία μου δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ. Δεν μπαίνω στα αποδυτήρια, δεν κάθομαι στον πάγκο, δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω. Έχω φοβερή εμπιστοσύνη στον Λούβαρη, αλλά μαθαίνει, γι' αυτό συμφώνησα όταν μου ζητήθηκε να έρθει ο Ζήκος".

Για τις αλλαγές που έπονται: "Κυρίαρχος στα αποδυτήρια θα είναι ο Βαγγέλης Καράτσης. Δεν θα μπαίνει, ούτε ένας διοικητικός στα αποδυτήρια, ούτε θα συνοδεύει την ομάδα. Η ομάδα θα γίνει χρηματοκιβώτιο, όπως τη χρονιά που ανεβήκαμε".

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ: "Δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα ανακοινώσουμε την Παρασκευή την πρώτη μεταγραφή. Θα είναι σέντερ φορ αντάξιος της Παναχαϊκής. Θα γίνουν και αποχωρήσεις παικτών για να τελειώσει αυτό το πανηγύρι. Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια. Θα παλέψουμε ως το τέλος για την άνοδο.

Δεν υπάρχουν ομάδες. Η Παναχαϊκή με τους Ολίσε, Ντιόγκο, Ουρτάδο, Ντίνα και με προσθήκες δεν θα έχει αντίπαλο. Αρκεί στα αποδυτήρια να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με την Παναχαϊκή. Όχι να έχουν άλλη ζωή το πρωί, άλλη το μεσημέρι και άλλη το βράδυ. Γι' αυτό αναβαθμίστηκε ο Καράτσης. Θα είναι… όλα"

Για τον Ζήκο: "Είναι πολύτιμος. Μέχρι το 60' ήταν η ωραιότερη Παναχαϊκή που έχω δει στην Επανομή. Μετά έβαλε τον Κωνσταντινίδη σέντερ φορ, οι αποστάσει ήταν μεγάλες και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Δεν παίζαμε και με κανένα θηρίο".

Για το μέλλον της Παναχαϊκής: "Η Παναχαϊκή έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και ορισμένοι αντί να της κάνουν θεραπεία την πήγαν στον τάφο. Γι' αυτό τη βάζω σε έκτακτο χειρουργείο. Θα γίνουν αλλαγές που θα της δώσουν ώθηση.

Θα γίνουν αλλαγές και διοικητικά. Εκτός του προέδρου θα φύγουν όλοι. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Είπε αλήθειες ο Φυντάνης, αλλά για λάθος πρόσωπα. Τα μέτρησα όλα".

Πηγή: flnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ