2012-11-22 13:24:40
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΟΙ 6 ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ EUROPA...
Οι έξι βαθμοί που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν είναι αρκετοί για το Europa League Σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", εξηγεί τους λόγους:

Πρώτος στόχος είναι το ματς με την Αρσεναλ στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι εντελώς αδιάφορη... Η ομάδα του Βενγκέρ θα παίξει πιθανότατα (κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος) για την πρώτη θέση του ομίλου ελπίζοντας σε μη νίκη της Σάλκε στο «Μοσόν», ενώ ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί περισσότερους από τους 6 βαθμούς που έχει αυτή τη στιγμή προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του για μία όσο το δυνατόν καλύτερη κλήρωση στις 20 Δεκεμβρίου στη Νιόν για τους 32 αλλά και τους 16 του Europa.

H λογική λέει ότι με 6 βαθμούς θα είναι στους αδύνατους της κλήρωσης, κάτι που σημαίνει ρεβάνς εκτός έδρας στις 21 Φεβρουαρίου αλλά και αντίπαλο μία από τις 12 ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλό τους στο Europa ή μία από τις καλύτερες τρίτες του Champions League στις οποίες λογικά θα είναι και η Τσέλσι, αν νικήσει στο φινάλε τη Νόρτζελαντ.


Με δεδομένο ότι στους επτά βαθμούς είναι ήδη (πριν από την έκτη αγωνιστική) οι τρίτες ομάδες του 7ου και 8ου ομίλου, εύκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι οι τρίτες με 6 βαθμούς θα είναι, όπως και πέρυσι, στους αδύνατους της κλήρωσης.

Και όλα αυτά δεν είναι καθόλου θεωρητικά, αν ρίξει κανείς μία ματιά στους πιθανούς πρώτους των 12 ομίλων του Europa (σήμερα θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο) και δει ομάδες όπως η Ιντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε και η πρωτοπόρος του σαμπιονά Λιόν. Βάλτε κάπου και την Τσέλσι και μπορείτε να έχετε μία λίστα με τα φαβορί για το τρόπαιο.

Υπάρχουν βεβαίως περιπτώσεις όπως η Στεάουα που είναι πρώτη στον πέμπτο όμιλο με δεύτερη τη Στουτγκάρδη ή όπως ο όμιλος του Παναθηναϊκού όπου το δίδυμο Λάτσιο ή Τότεναμ μπορεί να μην έχει ασφαλή απάντηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ