2012-11-22 12:35:55
Φωτογραφία για ΣΑΡΑ ΚΑΡΜΠΟΝΕΡΟ Το φιλί του Κασίγιας ήταν πηγή έμπευσης για πολλούς άνδρες
Η Σάρα Καρμπονέρο είναι μία από τις πιο γνωστές σπορκάστερ της Ισπανίας, αλλά έγινε πιο γνωστή από το φιλί που της έδωσε ο Ίκερ Κασίγιας στο Μουντιάλ το 2010.

Η σύντροφος του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Elle και μίλησε για όλα όσα της έχουν συμβεί στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση πήγε και στο φιλί που της έδωσε ο Κασίγιας, λίγο μετά τον τελικό του Μουντιάλ το 2010 και επεσήμανε πως αυτή η ενέργεια αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.

«Με έχουν σταματήσει πολλοί άνδρες στο δρόμο και μου έχουν πει: Όταν είδα το φιλί, έπιασα τη γυναίκα μου και της έδωσα ένα φιλί. Μπορεί αυτό το φιλί να ενέπνευσε έναν άνθρωπο να φιλήσει το σύντροφο του».

Φυσικά δε μπορούσε να μην την ρωτήσουν και για τον Ισπανό πορτιέρο, και δεν δίστασε να πει πως την κάνει καλύτερο άνθρωπο: «Όταν επιστρέφω κατάκοπη στο σπίτι, δεν σταματάει να ακούει. Με έχει συμβουλεύσει, με έχει βοηθήσει, με ηρεμεί. Είμαι μαζί με τον Ίκερ γιατί είναι καλός, είναι ευγενής. Όλα τα καλά που του αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι είναι αληθινά. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ