2012-11-22 07:59:26
Φωτογραφία για Υπάρχουν λόγοι…
Την τελευταία του… ζαριά στο Europa League ρίχνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάριμπορ (20:00, Ant-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη απέναντι στους Σλοβένους, αφού υπάρχουν πολλά κίνητρα για να παλέψουν το σημερινό ματς.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ και να αποδείξουν ότι δεν οφείλεται στην αλλαγή προπονητή η καλή εικόνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση στον πίνακα της UEFA, επειδή με τα φετινά του αποτελέσματα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος εν όψει της επόμενης σεζόν.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, όμως θέλει νίκες στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές και να μην κερδίσει η Τότεναμ (επόμενος αντίπαλός του) την Λάτσιο μέσα στην Ιταλία.


Επίσης, οι «πράσινοι» χρειάζονται τα χρήματα της UEFA από ένα νικηφόρο (200.000 ευρώ) ή ισόπαλο (100.000 ευρώ) αποτελέσματα, αφού αυτά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Η διοίκηση απηύθυνε πρόσκληση στους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες του «ινδιάνου» κόντρα στη Μάριμπορ, αφού πρόκειται είναι το τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Τέλος, το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να πάρει ρεβάνς για το βαρύ 3-0 του πρώτου γύρου στη Σλοβενία.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ρότσα, προσανατολίζεται να παρατάξει με δύο αλλαγές τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - οι Μαρίνος (αντί του Σεϊταρίδη), Βελάσκες, Βύντρα και Σπυρόπουλος.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας τους Ζέκα και Σισοκό κοντά τους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Κουίνσι και Πετρόπουλος (αντί του Τοτσέ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Φουρλάνος, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος και Φορναρόλι. Εκτός έμειναν οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σο, Ταμπάκης, Καπίνο, Μπαρμπαρούσης, Μαρινάκης, Κουσίδης, Δώνης και Χριστοδουλόπουλος.

Πώς θα αγωνιστούν οι Σλοβένοι

Με σύστημα 4-5-1 θα παρατάξει ο Ντάρκο Μίλανιτς τη Μάριμπορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Σλοβένοι θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις, με τους Ιμπραΐμι και Ταβάες να αναλαμβάνουν το συγκεκριμένο έργο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσουν οι Χαντάνοβιτς, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Μίλτες, Ράγεβιτς, Άργκους και Μέγιατς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Φιλίποβιτς και Μερτέλι, έχοντας στα πλάγια τους Ιμπραΐμι και Τσβιτάνοβιτς.

Ρόλο επιτελικού θα έχει ο Ταβάρες και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπέριτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πρίντιγκαρτ, Βίντοβιτς, Τραϊκόφσκι, Βίλερ, Ποτοκάρ, Κόμαζετς, Λέσιακ και Ντόντλεκ.

10ος όμιλος

Παναθηναϊκός-Μάριμπορ (20:00)

Λάτσιο-Τότεναμ (20:00)

Βαθμολογία

1) Λάτσιο 8 (5-1)

2) Τότεναμ 6 (5-3)

3) Μάριμπορ 4 (5-5)

4) Παναθηναϊκός 2 (5-6)

Η τελευταία αγωνιστική (06/12)

Τότεναμ-Παναθηναϊκός (22:05)

Μάριμπορ-Λάτσιο (22:05)
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα έχει όλα και συμφέρει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα έχει όλα και συμφέρει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ