2012-11-22 00:53:06
Φωτογραφία για Έχασε αλλα κέρδισε εναν μεγάλο στόπερ!Santos 7
Σήμερα ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι τσάμπα κατά την  γνώμη μου από ένα τυχερό γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα.Την υπερεκτίμησε την Σάλκε ο Ζαρντίμ δίνοντας της χώρο για 70 λεπτά χωρίς να πιέσει.

Από το 70 και μετά που βγήκε μπροστά και πίεσε είδαμε πως η Σάλκε είχε μεγάλα προβλήματα πίσω και κακώς δεν πιέστηκε νωρίτερα.Το σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε στο ΕUROPA  που ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος και σε συνδυασμό με την νίκη της Άρσεναλ θα πάμε στο τελευταίο παιχνίδι χωρις άγχος προσοχή όμως οι Άγγλοι μόνο αδιάφοροι δεν θα έρθουν αφού θα κυνηγάνε την πρώτη θέση.

Εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι στην απόδοση του Κώστα του Μανωλά που ήταν μακράν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σήμερα.Εντυπωσιάστηκα από τον Κώστα πραγματικά σήμερα ήταν άψογος δεν έχει καμιά σχέση με τον Κωστάκη που πήραμε από την ΑΕΚ.

Ο Κωστάκης έγινε Κώστας στον Πειραιά, έγινε πραγματικός αμυντικός δουλεύοντας ακατάπαυστα στις προπονήσεις μιας πραγματικής ομάδας της μεγαλύτερης ομάδας όλων τον εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Αυτό τον Μανωλά τον γουστάρουμε.Αυτός ο Μανωλας είναι ΓΑΥΡΟΣ μάγκας Πειραιώτης και μην αμφιβάλετε καθόλου ότι έχει γίνει ΓΑΥΡΟΣ, άλλωστε αν φορέσεις την ερυθρόλευκη δεν μπορείς να αγαπήσεις τίποτα άλλο πια.

Έχει απίστευτη επικοινωνία με την ερυθρόλευκη κερκίδα και αυτό έγινε και σήμερα ακούγοντας ρυθμικά το όνομα του.

Η στιγμή που τρελάθηκα όμως σήμερα με την πάρτι του είναι όταν φίλησε την φανέλα και την πέταξε στο πέταλο των ΓΑΥΡΩΝ!

Καλώς ήρθες παιχταρά στην οικογένεια του θρύλου και με τον γυρισμό του Αβραάμ θα έχουμε ένα αμυντικό δίδυμο απίστευτο!
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ