2012-11-20 14:01:23
Φωτογραφία για Αποχωρεί από τους ΛΑ Γκάλαξι ο Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιβεβαίωσε πως θα αποχωρήσει μετά το τέλος του MLS από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και πως "θα ψάξει μία τελευταία εμπειρία στην καριέρα του".

Τίτλους τέλους στην καριέρα του στην Αμερική έβαλε εμμέσως πλην σαφώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος μέσος ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι μετά από έξι χρόνια παρουσίας και ο επόμενος προορισμός του πιθανότατα θα προέρχεται από άλλη Ήπειρο.

"Είχα πολύ ξεχωριστές στιγμές παίζοντας για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά ήθελα μία ντελευταία εμπειρία πριν κλείσω την καριέρα μου. Ωστόσο, δε νομίζω ότι εδώ τελείωσε η σχέση μου με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού η φιλοδοξία μου είναι να γίνω μέλος κάποιας διοίκησης στο μέλλον".

"Στο διάστημα της παραμονής μου η δημοτικότητα του πρωταθλήματος αυξανόταν κάθε χρόνο. Είμαι τυχερός που πήρα τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υποδοχή που είχα από τους οπαδούς στο Λος Άντζελες και γενικότερα στις ΗΠΑ. Οι δυνατότητες του ποδοσφαίρου δεν έχουν όρια σε αυτή τη χώρα και θέλω πάντα να είμαι μέλος στην προσπάθεια προώθησής του", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS ο 37χρονος.

Τέλος, δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστός ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του Μπέκαμ, όμως, πρόσφατα οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας της Αυστραλίας επιβεβαίωσαν πως ενδιαφέρονται να πάει στο πρωτάθλημά τους ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος με την πλευρά του δήλωσε άγνοια περί των φημών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ