2012-11-19 22:01:33
Φωτογραφία για Δεν παίζει με Μάριμπορ ο Χριστοδουλόπουλος
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε θεραπεία και την Δευτέρα και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της Πέμπτης ενώ ο Φορναρόλι χτύπησε στο πρόσωπο και δύσκολα θα είναι στην διάθεση του Ρότσα.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά κάνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και θα χάσει και την αναμέτρηση της Πέμπτης για το Europa League κόντρα στην Μάριμπορ.

Τα άσχημα μαντάτα για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην προπόνηση της Δευτέρας ήρθαν και από τον Μπρούνο Φορναρόλι ο οποίος επίσης χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα του πρηστεί η μύτη και το μάτι και να τίθεται εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την Μάριμπορ.

Η συμμετοχή του Ουρουγουανό άσου στο ματς με τους Σλοβένους θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Όσον αφορά αυτή καθ' αυτή τη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και τελειώματα, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με δίτερμα και τελειώματα. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουμσόνγκ και Πίντο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ