2012-11-19 20:02:47
Φωτογραφία για Το ζουμί στα σχόλια
Αγαπητέ,

διάβασα το -χθεσινό- κύριο άρθρο της εφημερίδας "Το ΒΗΜΑ", με την υπογραφή του κ.Σταύρου Ψυχάρη και τον βαρύγδουπο

τίτλο "Η Ελλάδα δεν είναι αποικία". Διάβασα πολλά ενδιαφέροντα και εξόχως διασκεδαστικά από την πένα του κυρ-Σταύρου, που ανακάλυψε ξαφνικά και γράφει πράγματα που και ο πιο απλός Έλληνας πολίτης γνωρίζει εδώ και δεκαετίες και άλλα τα τελευταία τρία χρόνια.

Το πιο διασκεδαστικό απ΄ όλα ήταν όταν ο κυρ- Σταύρος άρχισε τις εθνικοπατριωτικές κορώνες και πήρε το όπλο του για να

πολεμήσει τους επιβουλείς της τρόϊκας, ως επικεφαλής -εννοείται- ενός πανελλήνιου ξεσηκωμού κατά των κατακτητών. Τώρα, αν όλα αυτά ξεκίνησαν από τη διαπίστωση του κυρ-Σταύρου ότι οι ξένοι θα ελέγξουν τις Τράπεζες και δεν θα μπορεί να παίρνει θαλασσοδάνεια χωρίς να πληροί τα τραπεζικά κριτήρια, δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κυρ-Σταύρος


κήρυξε τον πόλεμο για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας των ελληνικών Τραπεζών και του ελληνικού Τύπου, δηλώνοντας απερίφραστα προς όσους συνδέουν τις ελληνικές Τράπεζες με δάνεια προς τις εφημερίδες (τι άθλιοι, Θεέ μου) ότι οι ελληνικές εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν ακόμα και τετρασέλιδες, αλλά δεν θα κλείσουν. 

Σκέφθηκα να γράψω κάποια σχόλια για όλα αυτά, αλλά και για το ότι ο Σταύρος και κυρ-Σταύρος και αφέντης Τσουτσουλομύτης, που γίνεται μόνο Σταύρος, θυμήθηκε ξαφνικά τους δημοσίους υπαλλήλους και τις επικείμενς απολύσεις τους και πολλά άλλα βάσανα

των απλών πολιτών.

Πρόλαβα, όμως, και διάβασα τα 60 σχόλια που του έστειλαν αναγνώστες της εφημερίδας του. Και διαπίστωσα ότι κανένας από αυτούς δεν συμμερίστηκε όσα έγραψε. Αντίθετα, υπήρχαν πολλά καυστικά σχόλια, πολλή ειρωνία, αλλά και σοβαρή αντιπαράθεση για τη μέχρι τώρα στάση του "μονο΄ Σταύρο να με λέτε". Γι αυτό και συνιστώ σε όλους να κάνουν το ίδιο.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ