2012-11-19 17:47:22
Φωτογραφία για «Donor Unknown» σε πρώτη πανελλήνια προβολή στο Λιθογραφείο - Τιμή εισιτηρίου
Το θέατρο Λιθογραφείον σε συνεργασία με το Γυμνό Οφθαλμό και το Cine Doc, παρουσιάζουν σε πρώτη πανελλήνια προβολή το ντοκιμαντέρ «Donor Unknown» του Jerry Rothwell την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 21:00.

H 20χρονη Ellen Marsh μεγάλωσε στην αγροτική Πενσυλβάνια με δύο μητέρες και με μια ασίγαστη περιέργεια να ανακαλύψει τον βιολογικό της πατέρα.

Η Καλιφορνέζικη Τράπεζα Σπέρματος (California Cryobank) της δίνει το μοναδικό στοιχείο, που έχει για τον πατέρα της: είναι ο "Δωρητής 150" (Donor 150").

Ξαφνικά η Ellen θα ανακαλύψει στο διαδίκτυο, ότι έχει, ούτε λίγο, ούτε πολύ...δεκατρία ετεροθαλή αδέλφια! H απίστευτη αυτή ιστορία θα "τραβήξει" το ενδιαφέρον ακόμα και των New York Times, το άρθρο των οποίων θα διαβάσει ο Jeffrey Harrison, ο "Δωρητής 150".

Ο Jeffrey Harrison, που ζει με τα τέσσερα σκυλιά του κι ένα περιστέρι σ' ένα ετοιμόρροπο τροχόσπιτο καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ότι είναι πατέρας...14 παιδιών!!!


Το ντοκιμαντέρ "Δωρητής Άγνωστος" είναι μια γοητευτική περιπέτεια, που θίγει σοβαρά ζητήματα κι ερωτηματικά για το εμπόριο σπέρματος.

Ο σκηνοθέτης (Heavy Load, Deep Water) σημειώνει: "Ελπίζω, ότι προκαλεί το κοινό να σκεφτεί για τον αντίκτυπο της τεχνολογίας της αναπαραγωγής και πώς αυτή επιδρά στην ανάγκη μας για σύνδεση με τους βιολογικούς συγγενείς μας και τις ιδέες μας για την οικογένεια...".

Η προβολή του "Δωρητής Άγνωστος" στο Θέατρο "Λιθογραφείον" είναι πανελλήνια πρώτη και γίνεται σε συνεργασία με το Bρετανικό Συμβούλιο και τα Grierson Awards, τα Βρετανικά Βραβεία Ντοκιμαντέρ (www.griersontrust.org)

Info:

Θέατρο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172β

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Έναρξη : 21:00

Είσοδος: 5€
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ