2012-11-19 17:41:40
Φωτογραφία για «Πανηγυρισμοί τέλος!»
Φρένο στο... γιορτινό κλίμα των αποδυτηρίων της ΑΕΚ φρόντισε να βάλει ο Εβαλντ Λίνεν με την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης τονίζοντάς τους: «Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμη».

Είναι δεδομένο πως για να έχει αξία το σούπερ διπλό που πήρε η ΑΕΚ στην Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα και με τόσο εμφατικό τρόπο και σκορ θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να ζευγαρώσουν τις νίκες με αντίπαλο τον Λεβαδειακό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (19:30) κάτι που θα γίνει αν οι παίκτες της Ενωσης παραμείνουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, αφού ακόμη δεν ξέφυγαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα παραπάνω τα γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ο Εβαλντ Λίνεν ο οποίος με το... καλημέρα της επιτυχίας στην Βέροια φρόντισε σήμερα με την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές του να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα και να τους βάλει «φρένο» στο γιορτινό κλίμα που ήταν λογικό να αποφέρει το πρώτο διπλό που συνοδεύτηκε με τέσσερα τέρματα.


«Πανηγυρισμοί τέλος!», ήταν οι πρώτες δυο λέξεις που χρησιμοποίησε ο Γερμανός τεχνικός για να συνεχίσει λέγοντας: «Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους σας για τη νίκη που καταφέρατε να πετύχετε αλλά όλοι πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έγινε κάτι το τρομερό. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε σ' αυτό το δρόμο, να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο και να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Η νίκη έγινε χθες και εκεί τελειώνουν ταυτόχρονα οι πανηγυρισμοί μας. Ειδικά με δεδομένο ότι μπροστά μας υπάρχουν όχι ένα, ούτε δυο, αλλά 19 δύσκολα ματς για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Στη συνέχεια κι αφού πρώτα ο Λίνεν συνεχάρη έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές για την επικράτηση της ομάδας στην Βέροια ξεκίνησε να μιλάει για το ματς που έρχεται με τον Λεβαδειακό προκειμένου να βάλει στο μυαλό των παικτών του την επόμενη μέρα και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό που έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ: «Τώρα αφήνουμε πίσω μας το ματς με την Βέροια όπου κερδίσαμε και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επιβληθούμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Εχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο και το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το κερδίσουμε», κατέληξε ο Γερμανός κόουτς της Ενωσης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ