2012-11-19 16:58:04
Φωτογραφία για Η Κέιτ Μίντλετον σνομπάρει ανοιχτά την Κιμ Καρντάσιαν στέλνοντας πίσω το δώρο της
Μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν, στέλνοντας ως δώρο στην Κέιτ Μίντλετον μερικά από τα φορέματα της νέας συλλογής ρούχων που λάνσαρε πρόσφατα στη Βρετανία. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι αδερφές Καρντάσιαν παρουσίασαν στο Λονδίνο τη νέα σειρά ρούχων τους, Kardashian Kollection, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια για όλα τα βαλάντια, με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 35 και 50 λιρών. Η Κιμ είχε τη φαεινή ιδέα να στείλει μερικά από τα ρούχα της κολεξιόν στην Κέιτ, σκεπτόμενη ότι αν η Δούκισσα, που έχει ψηφιστεί πολλές φορές ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα στη Βρετανία, κυκλοφορεί με ρούχα της Kardashian Kollection, αυτό θα είναι η καλύτερη διαφήμιση και οι πωλήσεις τους θα εκτοξευτούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία ντύνεται συνήθως με ρούχα σχεδιαστών όπως ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν και η Άλις Τέμπερλεϊ, απαξίωσε τα χρυσά και λεοπάρ φορέματα που της έστειλε η Κιμ και τα έστειλε πίσω.


«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Κέιτ να εμφανιστεί δίπλα στη βασίλισσα φορώντας αυτά τα φτηνιάρικα ρούχα που της έστειλε και αρμόζουν περισσότερο σε πόρνη πολυτελείας», ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα Sun, πηγή του παλατιού.

Σημειώνεται πάντως ότι σε παλιότερη συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, η Κέιτ είχε δηλώσει ότι επιστρέφει όλα τα δώρα που της στέλνουν σχεδιαστές μόδας, καθώς θεωρεί ότι το πρέπον είναι να πληρώνει το απαιτούμενο ποσό για ο,τιδήποτε φορά.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ